• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  •      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  • 22 103 861 /
  •       22 222 001

06

Η εταιρεία μας MCM Digital Prints & Signs Ltd, που εδρεύει στο Δάλι – Λευκωσία από το 2007, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μπήκε βαθιά στον κόσμο τις ψηφιακής εκτύπωσης και τοποθέτησης μεγάλων αλλά και μικρών επιγραφών φωτιζόμενων και μη, εξειδικευμένων κατασκευών, εκτύπωσης και τοποθέτησης από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό διαφημιστικά αυτοκόλλητα για βιτρίνες και αυτοκίνητα, όπως και τυπογραφικών εκτυπώσεων (διαφημιστικών φυλλαδίων, επαγγελματικών καρτών, τιμολογίων, αποδείξεων αλλά και προσκλήσεις για όλων των ειδών τα πάρτη κ.α.).


Από πολύ νωρίς λόγο της υψηλής και ποιοτικής δουλειάς που παρέχει η εταιρεία μας , όπως και της ιδιαίτερης εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες μας στο καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας η διεύθυνση της εταιρείας μας δημιούργησε το τμήμα των μεταλλικών κατασκευών και στη συνέχεια την εταιρεία MCM Metal Constructions Ltd.


Με την κίνηση της αυτή η εταιρεία μας ήθελα να πρωτοπορήσει στον τομέα της εξυπηρέτησης, παρέχοντας στους πλάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανανέωσης και διαφήμισης της εταιρείας τους.


Κοντά μας λοιπόν μπορείτε να ανανεώσετε το πρόσωπο της εταιρείας σας τόσο εσωτερικά με τις μεταλλικές μας κατασκευές όσο και εξωτερικά με τα αυτοκόλλητα ή τις επιγραφές σας, πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας.


Η εταιρεία μας MCM Metal Constructions Ltd επίσης δραστηριοποιείτε και στον τομέα της δημιουργίας μεταλλικών κτιρίων, περιφράξεων, αποθηκών, σκέπαστρων, όπως και στον τομέα των ανακαινίσεων, με τους δικούς της αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικού χώρου (Interior Designs).


Με ένα τηλεφώνημα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Εσείς απλά διαλέγετε..


Με μηχανήματα τελευταίες τεχνολογία και με προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο η MCM Digital Prints & Signs Ltd και MCM Metal Constructions Ltd βρίσκεται στη διάθεσή σας για το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκτυπώσεις και τοποθετήσεις σας.


Στο δυναμικό της εταιρείας μας δεν θα μπορούσε να μην προστεθεί ακόμα μία εταιρεία που στόχο έχει να κάνει τις στιγμές σας μοναδικές και αξέχαστες. Η 3η εταιρεία μας Glamour Events Unique and Personalized gifts by MCM ασχολείται με τη δημιουργία δεξιώσεων γάμων, βαφτίσεων, γενεθλίων, εταιρικών πάρτι κ.α. Αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία από την εκτύπωση των προσκλήσεων μέχρι και το στολισμό του χώρου. Η Glamour Events Unique and Personalized gifts by MCM ασχολείται επίσης με την κατασκευή προσωπικών χειροποίητων δώρων (από ξύλο, plexiglass), μπομπονιερών και παιδικών δώρων για διάφορα πάρτι.

Σαν εταιρείες στον κόσμο των εκτυπώσεων, των διαφημιστικών δώρων και των μεταλλικών κατασκευών προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση στο χώρο της διαφήμισης αλλά και ανανέωσης ή ανακαίνισης του χώρου σας.


Για την εταιρεία προέχει, η εξαιρετικά καλή σχέση και η άψογη εξυπηρέτηση των συνεργατών / πελατών μας.

Newsletter Subscriber

Name:
Email:

 

 

 

 

 

©2014-2022 | Powered & Web Design by Oncyprus