Οι Εταιρείες μας

Η εταιρία μας MCM Digital Prints & Signs Ltd, που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή του Ιδαλίου, στην Λευκωσία από το 2007. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μπήκε βαθιά στον κόσμο τις ψηφιακής εκτύπωσης και τοποθέτησης επιγραφών διάφορων μεγεθών και υλικών, φωτιζόμενων και μη, εξειδικευμένων κατασκευών, τοποθετήσεων από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, διαφημιστικά αυτοκόλλητα για βιτρίνες και αυτοκίνητα, διαφημιστικά δώρα όπως και τυπογραφικών εκτυπώσεων.

Από πολύ νωρίς λόγο της υψηλής και ποιοτικής δουλειάς που παρέχει η εταιρεία μας, όπως και της ιδιαίτερης εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες μας στο καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας η διεύθυνση της εταιρείας μας δημιούργησε το τμήμα των μεταλλικών κατασκευών και στη συνέχεια την εταιρεία MCM Metal Constructions Ltd.

Με την κίνηση της αυτή η εταιρεία μας ήθελα να πρωτοπορήσει στον τομέα της εξυπηρέτησης, παρέχοντας στους πλάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανανέωσης και διαφήμισης της εταιρείας τους.

Κοντά μας λοιπόν μπορείτε να ανανεώσετε το πρόσωπο της εταιρείας σας τόσο εσωτερικά με τις μεταλλικές μας κατασκευές όσο και εξωτερικά με τα αυτοκόλλητα ή τις επιγραφές σας, πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας.

Η εταιρεία μας MCM Metal Constructions Ltd επίσης δραστηριοποιείτε και στον τομέα της δημιουργίας μεταλλικών κτιρίων, περιφράξεων, αποθηκών, λυόμενων σπιτιών,  σκέπαστρων, όπως και επίσης στον τομέα των ανακαινίσεων, με τους δικούς μας αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικού χώρου (Interior Designs).

Με ένα τηλεφώνημα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Εσείς απλά κάνετε τις επιλογές για την δημιουργία του δικού σας χώρου, όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί...

Με μηχανήματα τελευταίες τεχνολογία και με προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο η MCM Digital Prints & Signs Ltd και η MCM Metal Constructions Ltd βρίσκονται στη διάθεσή σας για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα που υπάρχει στην Κυπριακή αγορά.

Στο δυναμικό της εταιρείας μας δεν θα μπορούσε να μην προστεθεί ακόμα μία εταιρεία που στόχο έχει να κάνει τις προσωπικές σας στιγμές μοναδικές και αξέχαστες. Η 3η εταιρεία μας η Glamour Events Unique and Personalized gifts by MCM ασχολείται με τη δημιουργία δεξιώσεων όλων των ειδών όπως των  γάμων, βαφτίσεων, γενεθλίων, εταιρικών πάρτι κ.α. Με ολοκληρωμένα πακέτα προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες για να βγει το αποτέλεσμά που έχετε οραματιστεί για αυτή την μοναδική και ξεχωριστή σας μέρα.

Αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία από την εκτύπωση των προσκλήσεων μέχρι και το στολισμό του χώρου. Η Glamour Events Unique and Personalized gifts by MCM ασχολείται επίσης με την κατασκευή προσωπικών χειροποίητων δώρων, μπομπονιερών και παιδικών δώρων για διάφορα πάρτι.

Σαν εταιρείες στον κόσμο των εκτυπώσεων, των διαφημιστικών δώρων και των μεταλλικών κατασκευών προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση στο χώρο της διαφήμισης αλλά και ανανέωσης ή ανακαίνισης του χώρου σας.

Για την εταιρεία προέχει, η εξαιρετικά καλή σχέση και η άψογη εξυπηρέτηση των συνεργατών / πελατών μας.

logo

FOLLOW US ON

logo

FOLLOW US ON

logo

FOLLOW US ON

Για πληροφορίες & υποστήριξη

Τεύκρου Ανθία 58, Βιομηχανική Δαλίου, 2540, Λευκωσία, Κύπρος
+357 99848839
+357 22222001, +357 22103861

Επιλέξτε τη γλώσσα σας